Vieläkin kannan juhannuksen seurauksia ympärilläni. Vaaka näytti tänään 90,1 kg, eli ihan hyvin turvotus on laskenut, mutta vielä on jäljellä. Tai saattaahan tuo olla läskiäkin, mut joka tapauksessa saa lähteä pikimmiten - haluan painaa taas alle 90 kiloa.

Laitan vähän eilistä ruokapäiväkirjaa.

aamupala: maitokahvia, vissyä, puolikas greippi, viinirypäleitä

välipala: pala patonkia, oivariinia, 1 siivu Kippari-juustoa, lehtisalaattia

ruoka: porkkanasosekeittoa ja paistettua naudan jauhelihaa, 2 palaa Real-leipää, oivariinia, 2 siivua Kippari-juustoa, lehtisalaattia

välipala: maitokahvia, pala patonkia, oivariinia, 2 siivua Kippari-juustoa, lehtisalaattia

iltapala: 3 palaa ruisleipää, oivariinia, 1 Kippari, 2 siivua kalkkunaa, lehtisalaattia, vissyä. 1 toffeetuutti.

Tuo on kyllä nolo!! Siis tuo ruokapäiväkirja. Se ei ole laihduttajaa nähnytkään. Pelkästään jo noista oivariineista ja kippareista tulee ihan tuhottomasti rasvaa. Ja pah! Siellä on tuo tuutti, vaikka ennätin jo ajatella, että en sentään ole herkkuja syönyt. Mutta tästä voi ehkä vähän saada käsitystä siitä, miten syön normaalisti. Enhän muuten olisikaan näin paksu.

Eilen pääsin kyllä hikoilemaan, kun siivosin ihan hiki päässä, heh. Tänään jatkuu. Mulla on ikävä sellasta liikunnan jälkeistä lihasjäykkyyttä/-kipua, tunnetta siitä, että on tehnyt jotain. Tai tunnetta siitä, että jossain noitten kaikkien läskien alla piilee lihaksia. Sellaista tunnetta ei ole ollut herra ties milloin viimeeks. Sellaisenkin voisi joku päivä hankkia.