Olen todellinen noviisi täällä blogimaailmassa, kaikki on uutta ja ihmeellistä. Esimerkiksi se, kuinka voin kommentoida kommentteja.  Siis ihanko vaan menemällä blogiin ja kirjoittamalla uuden kommentin? No, kuitenkin, vielä noista kaupoista. Vaatekaupat eivät varmaan arvaakaan, millaista lisävoittoa voisivat saada sovituskoppien hoikentavilla peileillä ;)  Ne kun yleensä näyttävät vartalon jokaisen makkaran, muhkuran ja muut epämääräiset osat tosi tarkasti (ja se ei näytä kivalta). Ja siitä piti vielä mainita, että Gina Tricot on tuottanut positiivisen yllätyksen; siellä vaatteet ovat jotenkin reilumman kokoisia ja löydänkin sieltä usein jotain päälle mahtuvaa. Esimerkiksi viime viikonloppuna mukavan kesäpaidan (koko 44), joka on juuri sellainen kevyt ja vaalea niin kuin toivoinkin!

Yksi tosi yleinen laihdutusvinkki on korvata herkut jollakin toisella naposteltavalla. En ole tämän vinkin kovin suuri kannattaja, sillä valitettava tosiasia on, että jos tekee mieli suklaata, ei siinä paljon porkkanat auta. Ehkä ennemminkin kannatan ajatusta vaihtaa herkut vähän kevyempiin tuotteisiin; pitkässä juoksussa sen pitäisi tuottaa tulosta, vai? (Niin - kaikista paras olisi tietysti jättää ne herkut väliin kokonaan, mutta se tuntuu aika radikaalilta ajatukselta tässä vaiheessa.)

Jäätelöstä on tullut hyvää vauhtia kesäherkku numero 1. Pitkästä aikaa - joitakin vuosia sitten olin nielurisaleikkauksessa, ja sen jälkeen sai syödä jäätelöä vähän enemmänkin kuin omiksi tarpeikseen. (Nielurisaleikkauksella ei muuten ollut minuun laihduttavaa vaikutusta.) Nyt olen kuitenkin päässyt uudestaan jäätelön makuun. Voiko ihanampaa olla kuin kaivaa kuumana kesäpäivänä pakkasesta mansikkatuutti...tai kaupungilla ollessa käydä ostamassa yksi minttupallo. Tässä olisi kuitenkin yksi mahdollisuus päästä kokeilemaan kevennyttyä versiota!

Lähdin eilen kauppaan mehujäät mielessäni, mutta palasin kaupasta Pirkan mansikka-appelsiiniraitojen kanssa. Äsken koemaistoin yhden, ja kyllä, se oli hyvää! Ainakin sellainen appelsiinin makuinen.  Vaniljajätskiä ja appelsiini/mansikkasorbettia, mmm. Hyvää. Kaloreita 137 kc/100 g. Taitaa se vähän kevyempää olla kuin tavallinen jätski?

Tarkastin tämän netistä. Esim. Pirkan toffeetuutissa on kaloreita 270 kc/100g ja mansikkatuutissa 245 kc/100 g. Eli kyllä ne vaan nuo raidat ovat kevyempiä! Vielä kevyempää olisi tietysti joku mehujää. Taidankin sellaista etsiä kaupasta seuraavaksi ;)